The Definitive Guide to کبد چرب غیر الکلی
The Definitive Guide to کبد چرب غیر الکلی
Blog Article
سطح قند خود را کنترل کنید: اگر مبتلا به دیابت هستید یا سابقه خانوادگی در دیابت دارید، مدیریت قند خون با تغییر شیوه زندگی و داروها میتوانند پیشرفت بیشتر کبد چرب و تبدیل آن به مشکلی جدی مانند سیروز یا نارسایی کبد را متوقف کنند.
طب سنتی طبع کبد را گرم و تر میداند؛ از این رو برای درمان بیماریهای کبد، معمولا آن دسته از ترکیباتی را پیشنهاد میدهد که دارای طبع گرم و مرطوب باشند:
با اضافه کردن آب یک لیمو به یک پارچ آب، در خانه آب لیمو درست کنید حتی می توانید لیموی خرد شده نیز به آن، اضافه نمایید.
بعضی از افراد مبتلا به کبد چرب درجهی ۲، بیماریشان به این مرحله پیشرفت میکند؛ در این حالت بافتهای سالم کبدی زخمی میشوند و نمیتوانند به درستی کار کنند. به این ترتیب زخمهای فیبروزی شروع به پیشروی میکنند.
یکی از روشهای آسان برای درمان کبد چرب خوردن برخی میوههای مفید است که خیلی فوری آن را رفع میکنند.
از خوردن غذاهای ناسالم خودداری کنید: غذاهایی مانند پاستا، برنج، آرد تصفیه شده، محصولات نانوایی، غلات صبحانه و سیبزمینی باید محدود شوند زیرا این مواد حاوی کربوهیدراتهایی هستند که ممکن است منجر به رسوب چربی در کبد شما شود.
مصرف آب بههمراه عسل هم میتواند در روند درمان کبد چرب مؤثر واقع شود.
آنها در حال فرار به اوکراین بودند؟
پرستار در منزل پرستار سالمند پرستار کودک پرستار بیمار خدمات پزشکی سلامت اول
سرگیجه؛ علت سرگیجه و درمان سرگیجه با داروی گیاهی و روش های خانگی
کبد عضوی ضروری است که عملکردهای مختلفی دارد. صفرا تولید میکند که برای هضم غذا به مصرف میرسد. پروتئین آلبومین را تولید میکند که برای حفظ هومئوستازی خون ضرورت دارد، آهن در کبد ذخیره میشود و سموم و برخی از داروها در کبد متابولیزه و از بدن دفع میشوند. کبد همچنین ترکیبات لازم برای لخته شدن خون را تولید میکند و با ایجاد عوامل سیستم ایمنی و کمک به از بین بردن باکتریها در برابر عفونتها مقاومت میکند.
بالاتر بودن میزان این آنزیم ها از حالت استاندارد، بهمعنای التهاب کبدی هستند. البته کبد چرب، میتوانند یکی از علل مربوط به التهاب کبد باشد و هر التهاب کبدی بهمعنای کبد چرب نیست.
نکته: اگر تحت درمان هستید، قبل از مصرف این دارو با پزشک مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروها قرص برای کبد چرب تداخل داشته باشد.
سونوگرافی یا توموگرافی کامپیوتری (سی تی اسکن) برای گرفتن تصویری از کبد